2 июля 2013

Виробництво

Обсяг безперебійного виробництва забезпечені підприємствами, що входять до промислово-будівельної групи "Ковальська": Завод ЗБК ім. С. Ковальської, Бетон Комплекс, Бетон Сервіс, Автобудкомплекс - К, Будіндустрія.

ПБГ "Ковальська" є лідером  у виробництві бетону для будь-яких потреб будівництва. Крім звичайних бетонів та розчинів, компанія виробляє спеціальні високоміцні, гідротехнічні, морозостійкі види бетону, а також бетони підвищеної пластичності.

На підприємствах груп впроваджена унікальна система повної автоматизації виробничих процесів. Це дозволяє контролювати якість виробництва, починаючи з надходження сировини на склад та завершуючи відвантаженням продукції покупцю.

Одним з показників невпинного розвитку виробництва стало повне освоєння заводом "Бетон Комплекс" напряму збірних залізобетонних конструкцій для комплексного будівництва споруд каркасного типу( офісного, промислового, торгівельного та розважального призначення).

Підприємства виробляють весь асортимент залізобетонних виробів, що використовуються при будівництві: житлових будинків, промислових будівель, торгівельних і офісних споруд, лгістичних центрів, доріг тимчасового та постійного користування, інженерних мереж.

Підприємства мають власні лабораторії, що здійснюють вхідний та вихідний контроль якості сировини і готових виробів, а також проводить експерементальні роботи по розробці нових рецептур та тестуванню хімічних домішок. Все це підвищує якість бетонних сумішей, надійніть майбутніх будівель та репутацію забудовника.

Пожаловаться модератору